Анатолія Гіршфельда хочуть бачити кандидатом у депутати Верховної Ради +vd

Регіонали висуватимуть Анатолія Гіршфельда кандидатом у депутати ВР по одномандатному мажоритарному округу № 179.

На кількох партійних конференціях, а також на окружному партійному з’їзді, який пройшов у Краснограді, регіонали назвали Анатолія Гіршфельда, голову ради директорів УПЕК, голову наглядової ради благодійного фонду «Патріоти» своїм потенційним кандидатом у Верховну Раду по одномандатному мажоритарному округу № 179.

 

В цьому виборчому окрузі керівника УПЕК добре знають. У 2003-2006 роках він вже був тут депутатом Верховної Ради. За цей час 5 районів та місто Лозова за його допомоги отримали з державного бюджету субвенцій майже на 13 мільйонів гривень. За ці гроші газифікували населенні пункти, робили ремонти навчальних закладів, Будинків культури, відновлювали об’єкти житлово-комунальної сфери, тощо.

Пам’ятають мешканці округа і добрі справи благодійного фонду «Патріот». Він працював у 2003-2006 роках, і фінансувався підприємствами УПЕК, якими керує Анатолій Гіршфельд. Фонд у той час надав округу допомоги на 4,5 мільйони гривень.

Працівники Лозівського ковальсько-механічного заводу на своєму зібранні теж висловили свою підтримку Анатолію Гіршфельду, як потенційному кандидату у депутати Верховної Ради. Вони вдячні йому за збереження підприємства і за можливість мати роботу та заробітну плату. Крім того заводчани впевнені, захистити інтереси підприємства і регіону сьогодні можна лише через свого представника у Верховній Раді. А Анатолій Гіршфельд найкраща для цього кандидатура.

Інна Воробйова

 

{youtube}Y_Yi7gM3Iek{/youtube}