Лозівські силовики з’ясовували, хто сильніший +vd

Пожежні, податківці та військові уже вдруге зібралися на осінні спортивні змагання. Вони пройшли 18 вересня на стадіоні «Локомотив». Силовики грали у пляжний волейбол. Холодний пісок під ногами робив гру чоловіків енергійнішою. Гальмували її лише суперечки із суддею. Багато правил пляжного волейболу, зокрема, податківцям були не зрозумілі. Перемогу у ньому отримали залізничні пожежні.

У другому виді спорту – мініфутболі – лідерами стали рятувальники. За переконанням суддів, пожежним допоміг досвід. Їхня футбольна команда постійно тренується та бере участь у багатьох змаганнях. Спритність також послужилася рятувальникам.

А ось у метанні незмінним рекордсменом залишився пожежний Євген Шевченко. Він жбурнув гранату на 50 метрів.

Визначити команду-переможницю мав останній конкурс змагань – перетягування канату. Він був найважчим. Кілька хвилин запалу коштували силовикам повного виснаження. Тих, хто поступився, чекав заохочуваний приз, а переможців – тріумф.

Перше місце за пожежними, друге посіли військові, третє – залізничні пожежні. На останньому місці залишилися податківці. Переможені просили переможців надто не радіти та не забути сплатити податки з грошових призів.

 

Анна Скрипник

 

 

{youtube}UJI33QBH63A{/youtube}