Для лозівського вокального шоу “Золотий мікрофон” відібрали ще 5 учасників +vd

Завершився відбір учасників для нового проекту лозівського Палацу культури “Золотий мікрофон”. До участі у вокальному шоу організатори запрошували усіх бажаючих у віці від 18 до 50 років. Провели два кастинги. Останній проходив у суботу, 22 вересня.

На другий кастинг проекту “Золотий мікрофон” прийшло 10 претендентів — стільки ж, скільки і на перший відбір. На сцену виходять люди різних професій і різного рівня музичної підготовки. Однак однієї любові до співу замало. Організаторам потрібний вокал.

Відбирають учасників фахівці Палацу культури і його артисти. Співи вони слухають терпляче, претендентів — підбадьорюють і дають другий шанс.

Зрештою “Так” від журі почула половина учасників кастингу. Ці п’ятеро приєднаються до сімки претендентів, відібраних у червні під час першого кастингу. Однак організатори продовжують шукати таланти — говорять, хочуть влаштувати яскраве і якісне вокальне шоу.

У проекті конкурсанти співатимуть дуетом з відомими лозівськими артистами. Хто з претендентів братиме участь у шоу, організатори обіцяють остаточно вирішити вже цього тижня.  Перший тур “Золотого мікрофону” призначений на кінець жовтня.

Валерія Гецко

 

 

{youtube}oLKzWrH00kg{/youtube}