На Лозівщині бабуся зарізала дідуся +vd

Пара мешкала у селі Петропілля. Їй — 64, йому — 66 років. У селі розповідають, що подружжя багато сварилося. 10 років тому чоловік з жінкою розлучилися, але продовжували жити разом — їй нікуди було йти. Періодично дідусь бив бабусю під час сварок.

Усе це встановили лозівські правоохоронці, коли 24 вересня приїхали на виклик щодо вбивства. Бабуся чекала їх у будинку. Своєї провини вона не заперечувала і розповіла, як усе трапилося.

“Жінка почала робити чоловікові зауваження, що не працює соковижималка, нагадала йому декілька разів про це. Почалася сварка, чоловік вдарив свою дружину. Вона, звісно, не стерпіла — це все відбувалося в кухні, — схопила зі столу кухонного ножа і вдарила його в грудну клітину”, – розповіла помічник начальника Лозівського міськвідділу міліції зі взаємодії з громадськістю Тетяна Носова.

За висновком слідчих, жінка поставилася до всієї ситуації холоднокровно. Коли чоловік впав, вона відсунула його ноги з проходу, увійшла до кімнати і повідомила своїй онучці, що сталося. І вже перелякана дівчинка побігла кликати на допомогу. Міліцію і “швидку” викликали односельці.

Зараз бабуся знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання і чекає суду. Їй загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі за статтею 115 Кримінального кодексу – “умисне вбивство”.

Валерія Гецко

 

 

{youtube}lJRQT9zDkM4{/youtube}