Дощ не завадив лозівчанам відзначити День Перемоги

У Лозовій 9 травня відбулася традиційна хода ветеранів Другої світової війни та праці, а після – мітинг-реквієм біля Меморіалу Слави. На урочистій ході разом з воїнами крокували школярі, містяни, керівники міста та району, помічники народного депутата України Анатолія Гіршфельда, а також очільники підприємств та установ.

Зранку 9 травня в Лозовій був дощ, але це не зіпсувало святковий настрій, завірили лозівчани.

Вже традиційно містяни привітали ветеранів Лозівщини,  вшанували загиблих на Другій світовій війні хвилиною мовчання та поклали квіти до Братської могили біля Меморіалу Слави.

До Дня пам’яті та примирення, а також до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні біля скверу Шевченка влаштували виставку народних майстрів Лозівщини.  Там можна було придбати символ свята – червоний мак з тканини, мед, вироби з лози та багато іншого.

 
Після урочистої частини заходу фольклорні колективи міста влаштували концерт для містян та ветеранів біля районного Будинку культури.

З 16:00 на майдані Машинобудівників, біля фонтану Палацу культури, до 17:00 гратиме духовий оркестр, о 18:00 годині відбудеться показ фільму «В бой идут одни старики».

Наразі в Лозовій проживає 29 ветеранів Другої світової війни, в районі – 9.

3 коментарі

  1. кто такой коба….у меня там дед лежит……

  2. шляпа на груди какая то…..у нормальных людей георгиеская лента

  3. бедные ветнраны….подачки какие то….наверное кобаааааа постарался