У Лозовій на вокзалі відкрили сучасний пішохідний міст, але поки без ліфтів +vd

Міст відкрили 27 жовтня. На довгоочікуване свято зібралися лозівчани, залізничники і вище керівництво — мер Лозової та начальник Південної залізниці. Нагадаємо, роботи з будівництва мосту розпочалися у березні цього року. Залізничники обіцяли, що сучасна споруда буде готова у листопаді, однак впоралися раніше.

Перш ніж відкрити новий міст, керівництво Південної залізниці відзначило за досягнення і успіхи своїх кращих працівників. Вручали грамоти, нагрудні знаки і гроші. Найвищу нагороду – знак “Почесний залізничник” і премію у 5 тисяч гривень – отримав представник Лозівської дистанції електропостачання Юрій Кравченко. А міське керівництво відзначило грамотами залізничників підприємства “Стальконструкція”, які споруджували пішохідний міст.

Начальник Південної залізниці Віктор Остапчук зазначив, що ця споруда унікальна і дорога: на неї залізниця витратила 19 мільйонів. Міст має бути оснащений 6 ліфтами. Однак поки їх немає. Віктор Остапчук пояснив: ліфти замовлені у Німеччині, половину встановлять у листопаді, а усі інші – на початку наступного року. Швидше за все, працюватимуть ліфти у певний час і без ліфтерів.

Людей новий пішохідний міст просто шокував — лозівчани хапалися за фотоапарати.

Для схоронності пішохідний міст обладнають відеокамерами, запевнив Віктор Остапчук. А щодо бомжів, які можуть тут грітися, то на це є міліція, сказав начальник Південної залізниці.

Ірина Лєушканова

 

{youtube}BAycQUsbZk4{/youtube}