У Лозівському молодіжному хабі з’явиться студія звукозапису і фотостудія

У Лозівському хабі «PIXEL» з’явиться студія звукозапису, фотостудія та сучасний конференц зал. У приміщенні майже закінчили ремонт.

Оновлення у молодіжному хабі «PIXEL» розпочалися з написання грантового проекту до німецького товариства міжнародної співпраці «GIZ».  Будівля Центру молоді потребувала  капітального ремонту: стеля в деяких кімнатах протікала, ремонт в кабінетах не робився близько 20-ти років. Розпочали роботу навесні, але вже зараз ремонт на фінальних стадіях, зазначив директор  Лозівського Центру молоді Вадим Гоч. Розпочався ремонт з покрівлі, гроші на її оновлення виділила міська влада.  На внутрішні роботи кошти виділило німецьке товариство GIZ.

У приміщенні відремонтували весь другий поверх та кімнату на першому поверсі.

«Зробили одне приміщення під студію звукозапису, для молоді активної, хіп-хоперів, реперів та й взагалі, хто захоче пробувати себе, щось записати – буде мати таку можливість. Буде фотостудія, конференц-зал, зали для тренінгів, для занять з брейк-дансу, майстерня на першому поверсі»,– Вадим Гоч, директор Лозівського Центру молоді.

На виконання усіх ремонтних робіт витратили більше мільйона гривень, розповів Вадим Гоч.

У подальшому планують  утеплити фасад будівлі, зробити доріжку до входу та облаштувати навколишню територію хабу.