Ринок, провайдер і аграрне господарство стали соцпартнерами лозівської влади +vd

Одразу 3 представники бізнесу долучилися до програми соціального партнерства з лозівською міською владою. Це сільгосппідприємство “Лозівський агропромтехсервіс”, підприємець Володимир Зеленський та ТРК “Вектор”. Договори підписали сьогодні, 11 січня.  Сторони заявили, що таким чином вони узаконили давні стосунки.

Мер Сергій Степанов гарантує новим соцпартнерам всебічну підтримку їхніх ініціатив та допомогу у вирішення складних питань. Від них чекає сприяння лозівській позашкільній освіті.

“Лозівський агропромтехсервіс” – перше районне сільськогосподарське підприємство, яке долучилося до соцпартнерства. Цей факт під час церемонії підписання охрестили кроком до єднання міста і села. Сам же директор “Агропромтехсервісу” Віктор Мурашка пояснив: офіс підприємства розташований у місті, половина його працівників — городяни, продукція продається на ринках Лозової.

Підписанти не приховують: участь у програмі дає їм перевагу перед конкурентами. Це сприятливі умови роботи і додаткова реклама.

Програма соцпартнерства між бізнесом та владою стартувала у Лозовій у 2011 році. Партнерами міста вже є найбільші місцеві підприємства — ЛКМЗ, Укрспецвагон — і низка представників середнього і малого бізнесу. Вони допомагають одразу за кількома напрямками: комунальна сфера, заклади освіти, спорт тощо.

Валерія Гецко

 

{youtube}HfkhbbaiTvw{/youtube}