Переможцям лозівського шоу “Золотий мікрофон” вручили золоті призи +vd

Лозівське вокальне шоу “Золотий мікрофон” завершилося. У неділю, 17 лютого, у міському Палаці культури відбувся його фінал і гала-концерт. В останнє коло конкурсу вийшли 4 пари з 10-ти.
Виступи фіналістів оцінювали керівник проекту Алла Михайлова, виконавець авторських пісень Аркадій Гільян, лауреат низки пісенних конкурсів Оксана Соболєва і викладач з вокалу Андрій Янишевський.
Пари виконують по 2 номери — іноземний хіт та пісню Алли Пугачової. Глядачі бачать усі оцінки журі, окрім таємної. Вона стане вирішальною під час визначення переможця.
Пару Яна Жданєй — Євген Осипенко у фінал вивели глядачі. Організатори визнали: цілком справедливо.
Парі Вікторія Єзерська — Сергій Шморгун довелося дивитися на зал з висоти додаткових конструкцій. Вікторії, за її зізнанням, це далося важко і вплинуло на спів. Однак, на думку судді Аркадія Гільяна, саме цього вечора Вікторія показала себе найкраще.
Денис Гуменний та його напарниця Олена Линник показують стабільно високий рівень. Але цього разу, зауважили члени журі, партнер нарешті дав розкритися Олені.
Більшість номерів викликає бурхливу схвальну реакцію залу, судді називають виступи фіналістів сильними, водночас роблять зауваження. І хіба що останній номер конкурсної програми — італійський хіт у виконанні Дмитра Іванченка та Ольги Цилінської — журі практично не критикує, а глядачі виділяють як найяскравіший.
В антракті глядачі обирають пару, яка отримає приз глядацьких симпатій. Вони обирають з усіх 10 пар, які брали участь у шоу. Кожен дует складається з вокаліста-професіонала і аматора, відібраного на кастингах.
Приз глядацьких симпатій зал віддав парі Ірина Полякова — Ольга Лугова. 4 місце у фіналі відповідно до оцінок журі отримали Яна Жданєй та Євген Осипенко. Третє — Вікторія Єзерська та Сергій Шморгун. За перше місце у фіналі боролися пари №1 та №10, і лише один бал вивів уперед дует під номером 10 — Олену Линник та Дениса Гуменного. Ольга Цилінська та Дмитро Іванченко стали другими.
Вікторії Єзерській та ще кільком конкурсантам запропонували працювати вокалістами Палацу, сказала керівник проекту Алла Михайлова. Кого саме, вона не назвала.
За словами Алли Михайлової, шоу “Золотий мікрофон” стало найдорожчим за всі попередні проекти Палацу культури — завдяки спонсорам. Фіналісти отримали від них грошові сертифікати і золоті прикраси.
Найкращі номери проекту лозівчани побачать у наступних концертах Палацу культури, пообіцяла його директорка. Також вона повідомила, що готується нове шоу. Воно навряд буде вокальним, але не менш цікавим, зазначила Алла Михайлова: тепер, сказала вона, треба тримати планку.
Усі виступи, емоції учасників, враження суддів і глядачів, а також залаштункові коментарі фіналу шоу “Золотий мікрофон” дивіться у неділю, 24 січня, о 14 годині на телеканалі “Сігма” у програмі “Спецпроект”.
Валерія Гецко

{youtube}UB67yqaT74Y{/youtube}