Комунальники обстежують люки у Лозовій +vd

Цього тижня лозівські комунальники обстежують каналізаційні люки. У Лозовій кожного року 1-2 дитини потрапляють у відкриті колодязі, на комунальній нараді 31 травня заявив директор ЖУКа Сергій Єршов. Поки нічого подібного не трапилося під час цих шкільних канікул, він запропонував обстежити усі місця у Лозовій, де мають бути люки.

Боротися треба з причиною крадіжок люків, зауважив головний водяник міста Ільяс Калмуратов. Очолюване ним комунальне підприємство “Лозоваводоканал” постійно звертається до міліції через вкрадені люки, однак старі не повертаються, а нові продовжують зникати, сказав пан Калмуратов.

Перший заступник мера Володимир Денисенко запропонував таки звертатися до міліції, тільки від імені міської ради і за підписом міського голови.

Поки комунальники і депутати готують звернення до правоохоронців, лозівчани помітили, що на міських мікрорайонах почали з’являтися нові люки. Зокрема, кілька днів тому нову пластикову кришку встановили на колодязь навпроти будинку №43 на 4 мікрорайоні.

 

Валерія Гецко

 

{youtube}vKFknnL9uUM{/youtube}