У Лозовій Південний ринок оновлюється незаконно +vd

У Лозовій оновлюється Південний ринок, але незаконним шляхом, – про це повідомили на засіданні виконавчого комітету міськради.

Керівництво ринку не отримало дозволів на реконструкцію, однак ремонтні роботи провели. Порушення, пов’язанні з ремонтом павільйону на Південному ринку, члени виконкому міськради виявили після того, як його керівник звернувся за утвердженням графіку роботи. Виявилося, реконструкція пройшла без відповідних договорів. Мер міста Сергій Зеленський зазначив, це не останнє порушення. Через встановлену огорожу біля дороги немає тротуару. Обурило очільника і не дотримання встановленої домовленості – місто зменшило відсоток сплати за землю доки тривають ремонтні роботи на ринку, але за умови наявності всіх документів.

Сергій Зеленський запропонував прийняти рішення виконкому про те, щоб керівництво привело всі документи у відповідність та узгодило розташування паркану відносно до тротуару.
Директор Південного ринку коментувати ситуацію на камеру відмовився, але зазначив, найближчим часом зустрінеться з головним архітектором Лозової та вирішить питання з документами.

{youtube}Grj5ukr7DP4{/youtube}