День молоді у Лозовій: Breakdance, Street Workout та конкурс графіті +vd

На святкуванні 30 червня біля Палацу культури, окрім місцевих музикантів, лозівчан розважали брейкдансери та молоді спортсмени.

 

Брейкдансери — за здоровий спосіб життя

Танцюристи виступали на імпровізованій сцені біля входу у парк Перемога. Хлопці розповіли, що на святі молоді вирішили провести джим – змагання з брейкдансу. Для цього вони запросили до Лозової брейкдансерів з інших областей України.

«Зібрали усю активну молодь, яка приїхала з Харкова, Міргорода Полтавської області, Макіївки Донецької області. Зібралися усі тут показати, що ми ведемо здоровий спосіб життя», – говорить лозівський брейкдансер Дмитро Сальников.

На заклик Дмитра приїхати та виступити у Лозовій відгукнулося 20 чоловік. Перед великою кількістю глядачів вони провели танцювальний конкурс, у якому брейкдансери поодинці показують вміння танцювати.

 

Перший виступ воркаутерів перед глядачами

Брейкдансери вже кілька разів виступали на міських святах. А ось молоді хлопці, які займаються Street Workout (вуличним тренуванням) виступають перед лозівчанами перший раз. Говорять, раніше вони лише тренувалися, а у День молоді вирішили показати, на що здатні.

За дві хвилини виступу воркаутери підіймали один одного та демонстрували вміння триматися у силових позах на металевій трубі, яку підтримували товариші. Спортсмени зізнаються, що до останньої хвилини перед виступом дуже хвилювалися, як їх сприймуть глядачі. Як виявилося, хвилювання були даремними – лозівчани проводжали хлопців бурхливими оплесками.

 

Графіті малювали одні дівчата

Під час концерту біля сцени проходив конкурс графіті. Цьогоріч у ньому забажали взяти участь одні дівчата.

Лозівчанка Карина говорить, що готувалася до конкурсу два дні. За цей час вона придумала, що намалює, та виготовила трафарет. Але каже, що усе виходить не так, як планувала.

«Я людей хотіла намалювати, молодь. Але фарба тече. Не виходить, як хотіла», – каже Карина, учасниця конкурсу графіті.

Але суддям — художнику Палацу культури та працівникам міського Центру молоді — малюнок сподобався. Навіть більше, ніж інші. Тому у конкурсі графіті Карина отримала перше місце.

У День молоді проводили ще декілька конкурсів, за участь у яких роздавали призи. Після них до завершення святкування лозівчан розважали місцеві музиканти. Цьогоріч вони вперше повністю виступали з живим звуком.

Анна Красноперова

 

{youtube}NH59fuBnPkc{/youtube}