Представник управління ДАІ Харківщини спілкувався з близнюківськими водіями +vd

У четвер, 19 вересня,  начальник відділу профілактичної роботи ГУМВС в Харківській області Олег Ніконенко відвідав Близнюки.

Прийом громадян підполковник міліції проводив в спеціально облаштованому для подібних зустрічей мікроавтобусі. За словами Олега Ніконенка, питання, з якими звертаються до нього люди, носять як особистий, так і консультаційний характер.

 

– Це консультаційні питання, по лінії автоінспекції, щодо заміни водійських посвідчень та реєстрації транспортних засобів. А також, щодо тих заяв, які були раніше надані до районних відділів міліції, і в подальшому, який результат перевірок, і на якій стадії знаходиться розгляд даних справ, – повідомив Олег Ніконенко.

 

Відвідувачі, які прийшли на зустріч, позитивно відгукуються про роботу правоохоронців, додав  представник управління ДАІ в Харківській області. Працівники міліції нещодавно отримали дві подяки. 

Загалом, разом з Близнюками, 19 вересня автобус громадської приймальні відвідав три міста Харківщини, повідомляють у Лозівському ДАІ. На зустріч з Олегом Ніконенком змогли потрапити більше 30 чоловік.

Олена Коваленко

{youtube}mZQ65SeEzxA{/youtube}