У Лозівському краєзнавчому музеї знову запрацювала експозиція про ЛКМЗ

У Лозівському краєзнавчому музеї до Дня народження ЛКМЗ знову відкрили виставку присвячену заводу. Кілька років тому дах у музеї протік, і приміщення, де була експозиція зіпсувалося, розповів директор музею В’ячеслав Харченко. Рік тому дах полагодили, а кімната так і залишалася не відремонтованою. Відновити її допоміг ковальсько-механічний завод.

 Директор Лозівського краєзнавчого музею В’ячеслав Харченко повідомив, експозицію відкрили 28 березня, напередодні Дня народження ЛКМЗ. Першими відвідувачами були учні з 8 школи. Окрім ремонту експозицію доповнили новими матеріалами про сільгосптехніку та БТРи, які виготовляє ЛКМЗ. Є на виставці і цінний експонат – плащ першого директора заводу Федора Супруна.

На екскурсях вже встигли побувати школярі із різних шкіл, і кілька навчальних закладів вже записалися наперед. Експозиція буде цікава і для заводчан – тут зібрані фотографії з їхнього трудового минулого, додав В’ячеслав Харченко. За відновлення експозиції він подякував працівникам та керівництву ЛКМЗ.
Подивитися на відновлену експозицію можуть усі бажаючі містяни. Лозівський краєзнавчий музей працює у будні з 9 до 16 години, перерва з 13 до 14 години, зазначили у музеї.