Виступ дітей-колядувальників у лозівській мерії розвеселив управлінців до сліз +vd

8 січня фольклорний ансамбль Лозівської дитячої музичної школи запросили до міської ради поколядувати. Діти були настільки позитивними, що працівники мерії сміялися аж плакали.

 

У перший робочий день після довгих новорічних свят обідня перерва для працівників мерії наступає на півгодини раніше. У залі міськради на них чекає маленький концерт.

Міський голова, його заступники, начальники і працівники підрозділів — серйозні дорослі починають посміхатися вже під час першої пісні. Світлі й веселі народні пісні та щирі дитячі емоції — це те, що живитиме лозівських самоврядовців позитивом в їхній непростій роботі, говорить керуючий справами виконкому Юрій Кушнір. За його прогнозами, аж цілий рік.

Пік позитиву від колядувальників прийшовся на пісню про бабу, що поїхала до лісу без сокири і коліс, застрягла на цілий день, і діду довелося її визволяти. Дорослі сміялися, як діти.

У відповідь працівники мерії подарували юним гостям солодощі, а міський голова Сергій Степанов зауважив, що своїм виступом діти дали наказ самоврядовцям робити ще більше для лозівської малечі.

“І ми вас почули”, – сказав Сергій Степанов.

Валерія Гецко

 

{youtube}tW8wIylgDIg{/youtube}