У Панютиному відкрили новий дитячий майданчик +vd

Подарунок до Дня захисту дітей маленькі панютяни отримали у п’ятницю, 23 травня.

Ідея відновити у Панютиному дитячий майданчик належить депутатам селищної ради, розповідає її секретар Інна Удовиченко. Проект підтримало керівництво державного підприємства «Укрспецвагон», локомотивного депо, підприємці та депутати. Встановлювали конструкції та облагороджували територію працівники управління благоустрою.

Активну участь у будівництві майданчику взяли також батьки та самі діти. Дорослі власноруч допомагали встановлювати та фарбувати гойдалки, а малеча розсипала по землі пісок.

– Все тут робили. І гроші на фарбу разом збирали, і фарбували. Гілля збирали. І діти нам допомагали,  – розповідає панютянка  Анастасія Каменева.

На святковому відкритті майданчику виступали юні аристи панютинського Будинку науки і техніки. Розважали дітвору і аніматори. Разом з малечею вони співали, грали в ігри та роздавали безкоштовне морозиво.

– Гадаю, це Дід Мороз. Принаймні, підприємець, який подарував морозиво, не назвався. Клоуни просто знайшли ящики з морозивом і роздали дітям, – посміхається аніматор Андрій Пащенко.

Тепер панютинській малечі буде де гратися, говорять батьки. А дітвора обіцяє не псувати конструкції та стежити за порядком на майданчику.

Олена Коваленко

 {youtube}7eEMO9pNN_U{/youtube}