Лозівська молодь взяла участь у спортивно-інтелектуальному квесті +vd

Відвідувачі Лозівського міського центру молоді відзначили Всесвітній День Торту. 20 липня хлопці і дівчата пройшли 5 випробувань, у них змагалися у логіці та спортивних конкурсах.

Підлітки поділилися на 2 команди – «Мандаринки» та «Спартак». Перше завдання – ребус. Учасники квесту за телефонною клавіатурою, літери якої відповідали цифрам, мали відгадати куди їм рухатися далі. Після вправ на кмітливість змагалися у спортивних конкурсах – водили м’яч, змагалися у дартс та стрибали в мішках.
Пройшовши усі 5 етапів – повернулися на початкову станцію. Там організатор конкурсу, інструктор з організаційно-масової роботи Катерина Хлопік оголосила результати – кращою стала команда «Мандаринки». Чемпіони отримали торт, який розділили разом із суперниками. За словами капітанів обох команд – Олі та Олени, усі старання коштували смачного призу. Попри приємну втому, гарно провели час, наголосили дівчата.
Організатор Катерина Хлопік зазначила, вихованці центру молоді Всесвітній День Торту відзначають не востаннє. Вона розповіла, сподівається, що у наступному році до святкування долучиться ще більше молоді міста.

             {youtube}jW4YzRMhfH8{/youtube}