За 7 місяців до бюджету Лозової зібрали на 4% більше, ніж планували +vd

За 7 місяців до Лозівського міського бюджету зібрали 53,5 мільйони гривень – це майже на 4 % більше, ніж планували, повідомила начальник Фінансового управління міськради Тетяна Мосенцева. 

Фахівець зазначила, до кінця року до міської скарбниці планують зібрати  на понад  14.5 мільйонів гривень більше, ніж розраховували на початку року. Цими грошима частково перекриють незабезпеченість по зарплаті бюджетників.

Фінансист зазначила, загальний обсяг бюджету збільшиться за рахунок земельного, транспортного, акцизного податків та податку на доходи фізичних осіб.

Мер міста Сергій Степанов наголосив, по зарплатам, які виплачуються з місцевого бюджету, заборгованості немає, а от держава винна бюджетникам Лозової вже 9 мільйонів гривень, додав міськголова. За допомогою у вирішенні цього питання Сергій Степанов звернувся до області та Кабінету Міністрів України.

Поки у Лозовій думають, як закривати бюджет 2015 року, треба вже працювати над новим – на 2016. Його мають прийняти до 25 грудня, зазначила Тетяна Мосенцева.

                {youtube}nzFbFQCLXDw{/youtube}