У Лозівському районному управлінні освіти – масштабне звільнення +vd

У Лозівському районному управлінні освіти – масштабне звільнення. Заяву спочатку написав начальник управління Володимир Музика, за ним ще 15 працівників. Вони звільнилися за згодою сторін, підтвердила телефоном заступник начальника Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Бойко. Причину звільнення вона не коментувала.

 

Як повідомили внутрішні джерела в РДА, звільнилися переважно бухгалтери та господарська група, нібито підтримуючи свого керівника. Отримати коментар голови райдержадміністрації Сергія Красноперова 16 лютого не вдалося. Начальник відділу масових комунікацій РДА Вікторія Безугла зазначила, повідомить час, коли голова райдержадміністрації зможе прокоментувати кадрові зміни в управлінні освіти.
Зараз воно працює у звичайному режимі та набирає працівників, повідомила Вікторія Бойко.
За офіційною інформацією сайту райдержадміністрації, Володимир Музика пішов з посади начальника управління освіти, бо «Найближчим часом в районі, як і в країні в цілому, має відбутись низка заходів, спрямованих на реформування освітньої мережі, а стан здоров’я не дає можливості витримати напружений ритм роботи».

 {youtube}ymt-9rXIbkM{/youtube}