Лозова втратила 1225 робочих місць +vd

За IV квартал 2015 року Лозова втратила 1225 робочих місць: 672 – юридичні особи, 306 – фізичні, і 247 – наймані працівники. Підприємці закриваються, або розривають трудові договори, навела статистику податкової виконуючий директор Лозівської організації роботодавців Ольга Федченко.

Боротьба за кожне робоче місце – основне завдання місцевого об’єднання роботодавців. Лозова, яка на 3 чверті дотується з державного бюджету, не може постійно розраховувати на субвенції, треба заробляти самим, переконаний голова Федерації роботодавців України в Харківській області та народний депутат Анатолій Гіршфельд. Про це він говорив на нараді Лозівської організації роботодавців 12 лютого.
На думку голови Лозівської організації роботодавців Сергія Степанова, бізнес-клімат у Лозовій погіршився у тому числі і через підвищення податків, ставку яких визначає міська рада. Зокрема, зростання податку на комерційну нерухомість.
За словами Ольги Федченко, Лозівська організація роботодавців перш за все захищає інтереси своїх лозівських підприємців. Виконавчий директор обласного представництва ФРУ Василь Григор’єв говорить, членство в об’єднанні роботодавців дає підприємцям юридичну, інформаційну підтримку та захист.
У найближчих планах Лозівської організації роботодавців діалог з міським головою, участь у засіданнях міської ради та консультації в офісі організації підприємців щодо трудових відносин, звітності та законодавчих нововведень, пояснила Ольга Федченко.

 {youtube}O4LfKOhLUu0{/youtube}