У Лозову втретє завітала німецька організація GIZ +vd

У Лозову завітала німецька організація GIZ. Вона допомагає втілювати проекти, які стосуються переселенців. 17 лютого у Лозівській райдержадміністрації іноземці зустрілися із міським та районним керівництвом. Представники організації наголосили, час відправляти заявки.

18 листопада представники німецької організації вже були у Лозовій. Після того місто одразу подало заявки на кілька проектів, повідомив начальник управління економіки міськради Сергій Гранкін.
Лозівський район також надав пропозиції, серед них – капітальні ремонти Краснопавлівського гуртожитку та головного корпусу стаціонару поліклінічного відділення Центральної районної лікарні, включили і ремонт освітніх закладів, повідомила начальник управління економічного розвитку РДА Світлана Гасимова.
Заявки організація прийматиме до кінця лютого. Коли саме реалізовуватимуть проекти, точно невідомо, однак програма підтримки областей, де мешкають переселенці, триватиме 3 роки, повідомив експерт GIZ.
Це – третій візит у Лозову представників німецької організації. Вперше GIZ були у Лозовій в листопаді. Вдруге іноземні гості приїздили у січні. Тоді вони побували у 10, 8 та 12 школах, повідомив Сергій Гранкін.

 {youtube}ImiFsc6esjw{/youtube}