«Патріоти» та їхній засновник нардеп Анатолій Гішфельд продовжують допомагати лозівчанам

На Лозівщині жителі Єлизаветівки отримали лампи вуличного освітлення від благодійного фонду «Патріоти», засновником якого є нардеп Анатолій Гіршфельд. 27 травня обранець також провів прийом мешканців району.

Проблему освітлення вулиць Єлизаветівці допомогли вирішити аграрій Віталій Орлов та благодійний фонд «Патріоти». Від фонду село отримало світильники для вуличного освітлення. Сільська голова Лариса Артеменко розповіла, раніше вулиця Миру, на якій встановлять нові світильники, була темною, протягом місяця там стане світліше. За це пані Лариса подякувала нардепу.
Голова ветеранської організації села попросив допомогти із пам’ятником загиблим воїнам. Монумент, який встановлювали раніше, зруйнувався. Анатолій Гіршфельд наголосив, разом із районною владою працюватиме над вирішенням цього питання.
Обранець провів прийом жителів в Орільці. Там до нього звернулися із проханням допомогти встановити вікна в Орільському дитсадку. Голова батьківського комітету наголосив, закладу півстоліття, в обласному конкурсі міні-проектів він не виграв. Батьки намагаються ставити вікна самотужки, але це фінансово складно. Анатолій Гіршфельд запевнив, із державних грошей, які нардеп отримає на округ, він профінансує 50% вартості вікон.
Здебільшого жителі району просили допомогти із лікуванням рідних. Олена прийшла на прийом із своєю онукою. У неї складне захворювання опорно-рухової системи. Дівчинці необхідно пройти обстеження на томографі, а це дорого, наголосила вона.
Голова райради Володимир Лаптєв пообіцяв домовитися за безкоштовний томограф, а «Патріоти» виділять фінансову допмогу. Анатолій Гіршфельд також направить необхідні документи на обласну комісію з охорони здоров’я.
Загалом на область направлять ще 6 пакетів документів, 2 мешканців району після прийому одразу отримають грошову допомогу від фонду.