У Лозовій шкільний дзвоник пролунав для понад 600 першокласників +vd

У Лозовій відзначили День знань. 1 вересня дзвінок на урок покликав понад 5.5 тисяч школярів міста. Вперше шкільний дзвоник пролунав для більше 600 першокласників.

Цього року Лозівська ЗОШ№7 в тридцяте зустрічала учнів. З початком навчального року школярів привітала начальник відділу культури міськради Алла Михайлова. Вона побажала дітям успіхів у навчанні та здійснення мрій. Від міського голови та депутатів міськради першокласникам подарували книги «Першокласнику про Лозівщину».
Перші дзвоники пролунали ще у 11 навчальних закладах міста. Гімназистів із святом особисто привітав мер Лозової Сергій Зеленський. Він подарував навчальному закладу телевізор та побажав учням здійснення мрій, прагнення до нових знань, а випускникам – успішно скласти іспити.
Привітання гімназисти приймали і від помічника-консультанта нардепа Анатолія Гіршфельда Олександра Неділька. Від благодійного фонду «Патріоти», засновником якого є нардеп, діти отримали набір м’ячів.
На покращення матеріально-технічної бази навчальних закладів міста цього року витратили понад 11 мільйонів гривень. Про це розповів Сергій Зеленський на педагогічній конференції 31 серпня.
Під час проведення конференції начальник відділу освіти Вікторія Урванцева підвела підсумки роботи освітян міста за минулий рік та розповіла про плани на майбутнє. Керівникам усіх навчальних закладів Вікторія Урванцева вручила грамоти за гарну підготовку до навчального року.
Цьогоріч випускники Лозової покращили свої результати ЗНО серед абітурієнтів області та увійшли до трійки найкращих, розповів директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренко.

{youtube}Rv18bOiMj2o{/youtube}