У колишньому гуртожитку на Лозівщині люди залишаються взимку без тепла

На Лозівщині мешканка селища Краснопавлівка скаржиться, у її будинку – колишньому гуртожитку – немає опалення, сирість та пліснява. Раніше жінка жила у селі Миронівка, там її будинок зруйнували, і надали помешкання у Краснопавлівці, але жити у ньому стало неможливо, наголошує жінка. За допомогою вона звернулася до приймальні народного депутата України Анатолія Гіршфельда. Щоб розібратися у ситуації помічники нардепа виїхали у Краснопавлівку.

Раніше будинок 1-а був гуртожитком, зараз став житловим будинком – ОСББ. Кілька років тому у будинку не стало опалення, тому зимувати складно – потрібне інше житло, наголосила мешканка будинку 1-а Тетяна Флякс. За допомогою вона звернулася до помічника нардепа Анатолія Гіршфельда Олександра Неділька. Вона попросила посприяти вирішенню цього питання. Через брак документів договір на світло жінка заключити не змогла. Вона також впевнена, її житло – продали.
Допомогти вирішити питання приїхали помічники нардепа Анатолія Гіршфельда Олександр Неділько та Наталя Махіненко. У селищній раді запевнили, житло жінки не продане, вона мешкає на 3 поверсі, а продавали приміщення на 1 поверсі. Дізнатися точне місце реєстрації Тетяни Флякс не вдалося, бо її документи оформлені некоректно. Зокрема, у паспорті зазначено 2 місця «прописки». Допомогти привести документи до ладу пообіцяли спеціалісти із селищної ради. Вони також повідомили, жінка стоїть у черзі на житло.
Будинок 1-а – ОСББ. Тому Олександр Неділько попросив керівництво селищної ради ініціювати збори мешканців та обслуговуючих підприємств, щоб останні відзвітували про підготовку до зими. Олександр Неділько запевнив, вирішувати питання треба поступово – спочатку привести до ладу документи.
Сім’ї Тетяни Флякс у Краснопавлівці як черговикам на житло вже виділили квартиру. Можливо, перезимувати жінка зможе там, зазначив Олександр Неділько.

Юлія Шаповалова

___________________________

Вы хотите добавить в комнату немного игривости и бликов? С этой задачей отлично справятся фотообои, которые вы сможете приобрести на сайте https://walldeco.ua/fotooboi-ceny. Большой выбор, приемлемые цены.

___________________________

На правах реклами