На Лозівщині, у Краснопавлівці, «Патріоти» допомогли онкохворій вчительці +vd

На Лозівщині, у Краснопавлівці, хвора на онкологію вчителька молодших класів Майя Умрихіна майже 1.5 року намагається подолати рак. З грошима на недешеве лікування жінці допомагали колеги, друзі та просто небайдужі люди. За фінансовою підтримкою мешканка Краснопавлівки зверталася і до благодійного фонду «Патріоти», засновником якого є народний депутат України Анатолій Гіршфельд.

До «Патріотів» Майя Умрихіна зверталась двічі – минулого року і цьогоріч. Обидва рази жінка отримала по 20 тисяч гривень, розповів помічник народного депутата України Анатолія Гіршфельда Олег Губенко.

Зараз краснопавлівська вчителька молодших класів вийшла на роботу. Майя Умрихіна поділилася, почуває себе нормально, однак 12 курсів хіміотерапії дали свої негативні наслідки для здоров’я. Жінка переконана, у будь-яких життєвих ситуаціях не варто опускати руки, треба боротися. Вона подякувала усім небайдужим до її лиха людям за допомогу.

З початку року допомоги у «Патріотів» попросили 100 мешканців міста та району. Більшість з них – це хворі на онкологічні та серцево-судинні захворювання, розповів Олег Губенко. З них 57 вже отримали допомогу від «Патріотів», ще 30 надали допомогу з області на майже 420 тисяч гривень.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=0COe-n66tv0&feature=youtu.be{/youtube}