Не прийняли новий тариф-отримують воду погодинно: єлизаветівці скаржаться на тиск комунальників (оновлено) +vd

Мешканцям Єлизаветівки з 19 лютого почали давати воду погодинно. З 8 до 10 ранку та з 15 до 17 години. Це сталося через те, що сільські депутати не прийняли новий тариф на воду, вищий за нинішній майже на 50%, запевнила депутат Лозівської райради Наталя Пеншина.

Депутат зазначила, після останньої зустрічі з керівниками «Тепловодосервісу» місцеві фінансисти перевірили тариф у 53 гривні та вирахували, що він не аргументований. Депутат зауважила, за їхніми підрахунками, тариф не потрібно підвищувати, а навіть навпаки можна зменшити.

На сесії сільради 21 лютого депутати знову не прийняли новий запропонований районними комунальниками тариф та проголосували за те, аби залишити нинішню вартість на воду та стоки. За словами голови Лозівської райдержадміністрації Сергія Красноперова, стара ціна на водопостачання дозволяє давати єлизаветівцям воду лише погодинно.

Депутати сільради звертатимуться до керівників Лозівської райдержадміністрації, райради та до усіх можливих інстанцій з проханням відновити цілодобове водопостачання.

Станом на 12 годину 22 лютого воду у Єлизаветівці увімкнули. Далі триматимемо Вас в курсі подій.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=68GsmYh6_pA&feature=youtu.be{/youtube}