До Лозової привезли чудотворну ікону Андрія Первозванного +vd

Образ з 2007 року несуть з Києва. Він має обійти до 10-ти країн і залишитись в Грузії як подарунок від українців.

 

Автор ікони Андрія Первозванного Сергій Богданов говорить, що він лише вирізав образ з дерева, а чудодійним його зробив Всевишній та мільйони людей, які щиро молилися. Майстер працював над іконою 10 місяців.  2007 року чоловік попросив благословення і відправилися з іконою хресною ходою по всій країні. 

Образ Андрія Первозванного має стати подарунком-відповіддю. 7 років тому Україна отримала в дар від Грузії ікону Святого Георгія Побідоносця.  Її несли з Тбілісі до Києва 4 місяці.

Хресна хода з Андрієм Первозванним також мала тривати не більше півроку. Але за допомогою образу почали творитися дива – ікону вирішили затримати в Україні. Перша зцілення відбулося на Дніпропетровщині.  Там жінка вилікувалася від раку.

Ікона Андрія Первозванного нині вся увішана прикрасами. Кожна з них – це подарунок за зцілення, осяяння та інші дива, говорить Сергій Богданов. Чекають на чудеса і лозівчани. Попросити здоров’я для себе та своїх рідних у Андрія Первозванного городяни матимуть змогу ще 2 дні. 27 листопада чудодійну ікону виставлятимуть у Лозівському жіночому монастирі, а 28 – передадуть до Петро-Павлівського храму.

 

Анна Скрипник

 

{youtube}L8V5OnG5qZM{/youtube}