“Кільця” та пільгові маршрути у Лозовій виділили особливими табличками +vd

Плутанині з міськими маршрутками вирішили покласти кінець. На “кільця” та на пільгові рейси встановили нові кольорові таблички замість жовтих.

“Кільце-1” та “Кільце-2” тепер здаля відрізнятимуться від так званого маршруту-“маятника” з номерами 1 та 2. На “кільцях” встановили нові білі таблички з великою червоною цифрою — замість старих, жовтих.

Особливими табличками — зелений напис на білому тлі — виділили також пільгові рейси. Позначки спеціально робили такими, щоб навіть бабусі з дідусями легко відрізняли свій пільговий автобус, говорить перевізник Олексій Криворучко.

“У нас найголовніше завдання було — виділити ці машини. Тобто, виділити ці рейси, щоб люди могли здаля їх відрізняти і не дуже сильно вчитуватися. Водії часто скаржилися, тому що люди постійно питали, відкривали, “ідете? не їдете?”, “а куди машина їде?”, “як, що?” і т.д. І навіть, скажімо так, з боку пасажирів це, на даний момент, я думаю, дуже зручно”, – зазначив він.

Перші нові таблички з’явилися на автобусах наприкінці лютого. А найближчими днями перевізник планує замінити усі старі таблички на кільцевих маршрутах.

Валерія Гецко

 

{youtube}1XOUw6F_wio{/youtube}