У Лозовій почали частково ремонтувати дороги +vd

У Лозовій відкрили сезон ремонту доріг. 12 та 13 квітня дорожники залатали великі ями по вулиці Кооперативній, Моторного та Машинобудівників.

 

14 квітня працівники «Еко-Сану » почали готувати дороги по Південній та Жовтневій. Планують також відремонтувати вулиці Миру, Володарського та Красногвардійську. На частковий ремонт доріг та поновлення розмітки на пішохідних переходах місто виділило 200 тисяч гривень, повідомив Володимир Селезньов, директор КП «Еко-Сан».

Після поточного ремонту дорожники планують перейти до капітального. На нього з міського бюджету цьогоріч виділили 3.5 мільйони гривень – 2.5 з них витратять на внутрішньоквартальні дороги, розповів директор «Еко-Сану». Найперше капітально відремонтують дороги, якими діти їхатимуть на ЗНО, – по вулиці Свободи та біля 4 ліцею, зазначив головний дорожник.

Очікують у Лозовій і на гроші з обласного бюджету – 1.2 мільйони гривень на ремонт дороги по Ломоносова – від Володарського до Жовтневої.  Чи дадуть очікувані кошти, буде відомо після сесії облради14 квітня, зазначив Володимир Селезньов.

 

           {youtube}rPaPAxb1pe8{/youtube}