Міндоходів запрошує користувачів Facebook приєднатися до обговорення інвестиційного клімату

У соціальній мережі Facebook відкрито спеціальну сторінку для формування порядку денного панельної дискусії Doing Bussines in Ukrein 

У соціальній мережі Facebook відкрито спеціальну сторінку для формування порядку денного панельної дискусії  Doing Business in Ukraine, яка відбудеться 15 червня 2013р. у рамках міжнародної бізнес-конференції АВС: Ukraine& Partners-2013.

Конференція проводитиметься за ініціативи  прем’єр-міністра України  М.Азарова. Метою заходу є подальший розвиток діалогу між владою та бізнесом, об’єднання зусиль для пошуку шляхів співробітництва та подолання шляхів негативного впливу глобальної економічної кризи.

Під час дискусії топ-мененджери провідних українських та іноземних корпорацій, провідні експерти  обговорюватимуть шляхи підвищення інвестиційної привабливості України. До дискусії також приєднається міністр доходів і зборів України Олександр Клименко.

«Проводячи дискусію , ми прагнемо почути від інвесторів очікування щодо дій уряду у напрямі покращення інвестиційного клімату. Разом з усіма учасниками  ми розраховуємо спільними зусиллями визначити кроки у податковій та митній сферах, для нас важливо почути очікування  та думки інвесторів, навіть, якщо вони не завжди співпадають з позицією уряду. « – підкреслив міністр.

Користувачі мережі Facebook можуть вже зараз поставити учасникам питання до обговорення, а також висловити своє бачення щодо предмету дискусії за посиланням :

http://www.facebook.com/ Doing Business in Ukraine?fref=ts