Скільки коштує 1м2 натяжна стеля у Києві від виробника та де її замовити?

Натяжна стеля у Києві з LED підсвівуваннямНатяжна стеля є спеціальною конструкцією з ПВХ плівки, яку закріплюють на профіль з металу або пластику під основну стелю приміщення. Натяжні стелі останніми роками стали використовуватися практично всюди. Такому масштабному поширенню сприяла їхня ціна та якість. Вони витримують великі навантаження, полотно ідеально рівне, ніяких додаткових робіт після монтажу не потрібно. При цьому виготовити натяжну стелю будь-якого кольору не проблема – відкриваються широкі можливості створення унікального інтер’єру. Можна зробити стелю не лише на основі кольору з палітри, але й нанести на покриття малюнок за допомогою фотодруку. Оформлення інтер’єру стало набагато дешевшим.

Замовити та купити натяжні стелі у м. Київ на сайті www.demi-lune.com.ua можна прямо зараз у виробника Demi-Lune. Це оздоблювальні матеріали еліт класу, про які мріє більшість українських покупців, проте далеко не всім по кишені ця краса.

Від дорогих натяжних стель до дешевих від виробника

Чим натяжна стеля краще – тим вона дорожча і це цілком природно. Однак, корисно знати, які характеристики та фактори впливають на вартість Насамперед, ціна натяжної стелі складається з вартості основи – ПВХ-плівки, яку випускають у різних фактурах та з різною якістю. Поки що максимальні ціни за 1м2 на натяжні стелі пропонують виробники з Франції, за ними виробники з Німеччини. ПВХ плівки, зроблені в Україні та Китаї, вважаються одними з найдешевших.

Типи ПВХ плівок для дизайну інтер’єру київських квартир та приватних будинків

Наступний фактор – тип плівки. Матова плівка найбільш доступна та дешева. Вона використовується для створення простих рівних натяжних стель, коли не потрібно вдаватися до створення якихось унікальних та поодиноких рішень. Стелі, зроблені із сатину, коштують трохи дорожче, але краще виглядатимуть у дитячій кімнаті або спальні. Лакова плівка обійдеться дорожче за матову і її використання виправдане в тих випадках, коли необхідно візуально збільшити приміщення, привнести в інтер’єр якусь вишукану деталь. Максимальна вартість ПВХ-плівок, які імітують різні матеріали – дерево, метал, камінь, мармур.

Особливості формування вартості французької натяжної стелі для покупців з Києва та Київської області

Найдешевші варіанти пропонують китайські та українські виробники натяжних стель. Ціна значно відрізняється від матеріалів, зроблених у Німеччині чи Франції. Витрати на монтаж натяжної стелі також потрібно закладати до бюджету. Вартість монтажу визначається виходячи з площі приміщення, геометричної форми стелі та кількості світильників. Натяжна стеля у формі прямокутника буде дешевшою, ніж стеля комбінована, особливо, якщо буде задіяна багаторівнева геометрія. Для приміщень, де стеля має овальну форму, вартість монтажу буде ще вищою, тому що для проведення робіт знадобиться справжній професіонал.

Уважно вивчіть прайс-лист на сторінці https://www.demi-lune.com.ua/ua/price.html компанії Демі-Луне у Києві, де ціни вказані для всіх видів плівок за 1м2, варіантів монтажу та додаткових аксесуарів.