Как выбрать обувь детям

 

Дитяча зимове взуття повинна утримувати тепло і не давати ніжкам мерзнути. Вона повинна бути зручною і виконана з натуральних матеріалів. Головне завдання батьків при виборі зимового взуття дитині – це правильно підібрати розмір.

Купуючи дитяче взуття для футболу в Soccerlife потрібно правильно підібрати її розмір. Якщо взуття виявиться маленькою для малюка, то вона буде тиснути на ніжки і вони будуть мерзнути. Чоботи більші розміри не зігріють в холодну пору року. Неправильно обраний розмір взуття призведе до деформації сформованій дитячої стопи.

Купуючи зимову черевики дитині, зверніть увагу на повноту чобіт. Дитині з вузькою стопою не купуйте широкі чобітки, а малюкові з широкою ніжкою не одягайте вузьку взуття. Візьміть дитину з собою і приміряйте йому вибрані черевики, розміри у різних виробників і в різних магазинах можуть відрізнятися. Постарайтеся приміряти чобітки ввечері, так як за день ніжки трохи опухають.

Купуючи взуття дитині, уважно подивіться на вз’ем. Якщо перехід від верхньої частини ніжки до гомілки плавний і похилий – це вважається високим підйомом. Вз’ем повинен бути зручним для дитини. Через деякий час зимове взуття розношується і стає більше. В цьому випадку підкладіть в чобіток ще одну устілку.

Вибираючи взуття на зиму подивіться на підошву чобіт. Вона повинна бути гнучкою і щільною, щоб дитині було зручно ходити. Зверніть увагу як виконані шви. Для цього відігніть верхню частину від підошви і подивіться чи є щілини.

Щоб підошва зимового взуття була не слизькою, розгляньте на ній малюнок. Він не повинен бути спрямований в одну сторону. Така підошва буде ковзати. При виборі чобіт подивіться на наявність супінатора, якщо його немає, то придбайте спеціальне ортопедичне устілку. Взуття має мати жорсткий високий задник, широку частину у шкарпетки. Верхня частина повинна бути щільною, щоб дитина не підвернув ногу.

Купуючи зимове взуття дитині, зверніть увагу на устілку, вона повинна бути хутряна і щільно пришита. Утеплювач у взутті повинен бути з натурального хутра або на мембрані. Намагайтеся вибирати чоботи з натуральної шкіри. Подивіться на взуття з усіх боків, на ній не повинно бути складок, зморшок, плям і пошкоджень.

________________

На правах рекламы