Діамантові кільця: незвичайне втілення класичної прикраси

Кільця з діамантами є класичною прикрасою яка найчастіше асоціюється із аксесуаром призначеним для заручин. Тобто, це романтичне тоненьке колечко яке має один прозорий камінчик, що підноситься над звичайною гладкої поверхнею золота.

Але, не все так просто. Сучасні експерти інтернет-магазина Злато люблять відходити від стереотипів і боротися із стандартними думками. Саме тому вони сьогодні розказують про те, що кільце з діамантами може виглядати настільки оригінально, наскільки не очікує жодна модна та стильна красуня або ювелірний фанат. І справа зовсім не в ціні вироби.

Тренди кілець з діамантами

Наразі у моді зовсім не класичні моделі прикрас, що поєднують у собі елегантність та звичний посил, ідею, що втілені через креативне уявлення. На місці класичного сяючого прозорого камінчика тепер стоять різнокольорові діаманти та інші самоцвіти, що оточують головного представника основної композиції — діаманта. Такий хід сучасних ювелірів не робить прикрасу ані на хвилинку менше дорогоцінною або розкішною.

обручки з діамантами

Діаманти у незвичних обручках: ті, що ще не приїлися

Навіть, здавалося би, звичайне кільце, що має гладку поверхню, може бути особливим та стильним, якщо його поверхню покрити емаллю. Завдяки таким технологіям, прикраса одразу стає в кілька раз оригінальнішою, а її ключовий настій залежить від основного відтінку самої емалі.

Так, колір кільця з емаллю може бути:

  • Білим або рожевим. Така прикраса виглядає ніжною, легкою та неперевершено тендітною.
  • Чорним. Якщо у виробі зроблене поєднання із чорного матеріалу та прозорого камінчика — кільце виглядає неймовірно благородно та розкішно.
  • Яскравим. Візерунки з блакитними, червоними, рожевими та помаранчевими квітами роблять кільце яскравішим акцентом всього цілого образу, що миттєво перетягує на себе все погляди.

Набути екзотичності звичайне діамантове кілечко може, якщо камінці виробі оздоблені чорного кольору. Для тих, хто любить драматичні поєднання, актуальним буде виріб з контрастом чорного діаманту та білого золота, в той час як червоне золото оточить дорогоцінний камінь теплом та пристрастю.

каблучка з діамантом

Сучасні вироби можуть мати ще й чорний колір металу. Таке втілення дизайну можливо завдяки покриттю звичайного золота чорним родієм. Так, такі кільця з діамантами є справжнім подивом для тих, хто вже має вдосталь ювелірних прикрас у загадковій скриньці.

Експерти ювелірного інтернет-магазину Zlato наголошують на тому, що є й ті, хто не готовий до таких сміливих змін. В такому разі можна обрати класичний виріб із білого чи жовтого золота з прозорим камінням, але у незвичайно обіграному рішенні. Наприклад, місце, де закріплено діамант може бути оточено тонким переплетінням золота. С таким рішенням, кільце буде виглядати набагато цікавіше, ніж класичне рішення ювелірів.