Переваги відпочинку в Карпатах

 

Найчастіше для багатьох поціновувачів природи, які йдучи у відпустку, мріють про прекрасний відпочинок і отримання моря позитивних і приємних відчуттів, відпочинок в Карпатах буде як ніколи до речі. Адже безліч прикарпатських здравниць, в тому числі — знаменитий серед аматорів лижного спорту курорт Буковель, з привітністю приймуть у себе всіх бажаючих.

Основною сферою діяльності в Карпатах, яка приносить чималі кошти в місцевий бюджет, є туризм. Тому місцеві курорти відрізняються добре розвиненою інфраструктурою, до якої входять готелі (особливо можна порекомендувати готель Карпатски), пансіонати і бази відпочинку, які спеціалізуються в основному на організації та проведенні зимового відпочинку в Карпатах.

Вартість такого відпочинку визначається цілою низкою чинників і залежить від сезону, обраного курорту, близькості до бювету або підйомника. При цьому, літній відпочинок вам обійдеться дешевше зимового, коли ціни хоча і завищені, але все ж нижче, ніж на курортах ближнього і далекого зарубіжжя.

Навіть поїздка на базу відпочинку в гори, подалі від цивілізації, не повинна викликати будь-яких заворушень, так як блага цивілізації доступні і тут. На всіх базах функціонують підйомники, прокладені траси з різними рівнями складності, для яких в прокаті можна підібрати необхідний інвентар. Для відпочинку після цікавого але стомлюючого дня можна відвідати кафе, колибу і навіть сауну, а ніч провести в приватному пансіонаті.

Збираючись на зимовий або літній відпочинок в Карпати, не можна не відвідати Буковель. У зимовий сезон будь-який бажаючий може тут оцінити можливість комфортного катання на одній з його гірськолижних трас, а також покататися на борді, санках або ковзанах. Для початківців відкриті гірськолижні школи з досвідченими інструкторами. А маститі лижники зможуть відчути прилив адреналіну на екстремальних цілинних спусках.

Влітку туристи можуть насолодитися красою зелених лугів і лісу, блакитних озер і величних гір. У цей час Буковель стає улюбленим місцем для любителів прогулянок, альпінізму, їзди на гірському велосипеді. Прекрасно провівши день серед яскравих фарб навколишньої природи, аромату трав і квітів, після збору ягід та грибів, риболовлі та катання на конях — так і хочеться відпочити в одному з міні-мотелів.

Якщо ви ще не визначилися з місцем своєї відпустки, вибирайте відпочинок в Карпатах, і ви отримаєте заряд позитивних емоцій, бадьорості і енергії на весь рік.