Новобудови класу «Комфорт» у Львові

Приблизно з 2011 року на українському ринку нерухомості починають з’являтися багатоквартирні будинки класу «Комфорт». Така нерухомість поєднує в собі вигідні переваги елітного житла та при цьому має ціну, що не занадто перевищує вартість помешкань в будинках «Економ»-класу. Якщо вас цікавить продаж квартир в новобудовах «Комфорт», то на порталі Вдома Онлайн ви знайдете багато пропозицій від безпосередніх забудовників.

За характеристиками нерухомість цього класу є екологічною, надійною, довговічною. Більшість проектів передбачає облаштування закритої власної території з дитячими садочками, наземним і підземним паркінгом, зонами відпочинку, місцями для дитячого транспорту, консьєрж службою. Також к ЖК рівню «Комфорт» застосовуються високоякісні та безпечні для життя і навколишнього середовища матеріали, енергозберігаючі технології, встановлюють власні системи опалення.

Особливості квартир в будинках класу «Комфорт»

Житлові комплекси будуються в спальних районах, неподалік від розвиненої інфраструктури міста. Тому мешканцям доступні всі необхідні соціальні об’єкти – садочки та школи, лікарні і стоматологічні центри, відділення банків і пошти, супермаркети і ресторани, спортивні клуби і салони краси. Також є проекти з локацією в екологічних місцях біля парків, лісопаркових зон. Додатковими особливостями нерухомості в новобудовах класу «Комфорт» є:

  • зведення будинків виключно з довговічних, міцних, якісних матеріалів (газоблоки, керамоблоки, червона цегла);
  • наявність пандусів, якісного освітлення місць загального користування;
  • гарна природна інсоляція завдяки панорамним вікнам, лоджіям і балконам;
  • наявність індивідуальної системи опалення з встановленням в квартирах 2-контурних газових котлів;
  • встановлення лічильників енергоресурсів (газопостачання, електропостачання, водопостачання, опалення);
  • наявність паркомісць (не менш, ніж 40% від загальної кількості квартир);
  • «двір без машин», облаштування прибудинкової території спортивними і ігровими майданчиками, доріжками, зонами вигулу домашніх тварин;
  • наявність системи безпеки (відеоспостереження, контрольований в’їзд/виїзд, домофони, консьєрж служба або/та охорона).

Будинки відрізняються сучасною архітектурою, стильним ландшафтом, наявністю 1, 2, 3-кімнатних квартир, дворівневих апартаментів, квартир з власними терасами чи патіо – все залежить від особливостей проекту.

Як знайти квартиру в новобудові?

Щоб відшукати житло в новобудові класу «Комфорт», скористайтеся зручним сервісом Вдома Онлайн. На порталі представлені всі житлові комплекси, що зводяться чи вже введені в експлуатацію у Львові. До кожного проекту надаються ретельні описи з фото і відеозвітами, відгуками таємних покупців. Найбільш популярними на сьогодні є такі проекти, як Авалон Zelena Street, Auroom City, Семицвіт, Грінвіль Парк Львів, Обрій, Парус Smart, Парус City, Велика Британія, Панорамний та багато інших.