Переваги кухні на замовлення

Виготовлення будь-яких розмірів та конфігурацій – кухонні меблі вибудовують так, що вони розташовуються впритул до стін, економлячи простір. Приховує труби комунікацій, надаючи естетичність.

Як повідомляє nesto.com.ua, виготовляється зі зручними ящиками, шафи можна виготовити хоч до стелі, розміщуючи там предмети, які необхідні, але використовуються не часто.

  • Дизайн за смаком – на ринку стільки матеріалів для виготовлення кухонних меблів, що підібрати ті, що задовольняють саме вас, досить просто.
  • Поради дизайнера меблів – зорієнтуватися у різноманітності непросто. Дизайнер, який є у штаті компаній з виготовлення меблів, допоможе обрати ваш варіант.
  • Кваліфікація персоналу – від замірника до установників меблів повинні знати свою роботу. У разі якихось недоліків фахівці підганять меблі дома.
  • Можливість вибору фурнітури – ви вирішуєте, який ціновий діапазон можете дозволити. А фахівець допоможе визначитись із вибором.

А недоліки є?

Зрозуміло, недоліки є завжди.

Вартість – кухні на замовлення дорожчі за подібну модульну, адже виготовляються вони за індивідуальним проектом. Вихід: можливість придбання на виплат, замовлення по акціях, знижки.

Очікування – ви не привезете кухню до будинку одразу після замовлення, адже її треба виготовити. Вихід: замовлення меблів під час ремонту. Поки в будинку триває ремонт, кухня буде готова. Якщо кухню зроблять раніше, є можливість зберігання на складі.

Для порівняння назвемо переваги готових кухонних меблів.

Немає часу очікування – вибрали в магазині, цього ж дня меблі доставлять. Але, на жаль, навіть якщо ви ретельно виміряли, не факт, що готові меблі ідеально впишеться в простір: можливі зазори, зайвий простір, доводиться думати, що робити з недоречно виступаючими трубами.

Колір та дизайн видно наочно. Ви вибираєте те, що подобається. Але з того, що є в магазині. Як правило, колірна гама убога і обмежується популярними забарвленнями та оформленням. І новинок ринку там нема.

Можливість придбання додаткових модулів – без проблем. Виготовлення стандартних модулів дає таку можливість. Але можливості не буде, якщо модель знята з виробництва чи салон закритий.

Низька ціна – досягається виключно заміною фурнітури на комплектуючі нижчої якості та таких самих фасадів. А це означає, що фурнітура рипітиме і ламатиметься, покриття відшаровуватиметься.

Виходить, що переваги готових меблів для кухні плавно перетікають у їхні недоліки.