Багато з нас починають свій день зі смачного сніданку, від якого очікуємо бадьорості і енергії на весь день. Однак, не всі продукти є корисними для нашого організму, особливо для шлункового тракту та нирок. Зокрема, деякі види випічки, мікроелементи, присутні в деяких продуктах, можуть викликати негативні реакції.
Ці продукти мають певні властивості, які можуть бути шкідливими для організму. Наприклад, молоко та молочні продукти, які використовуються в багатьох стравах, можуть спричинити алергічну реакцію або збільшити кількість слизовій в шлунку. Також, споживання багато каші може спричинити зайву кислотність шлункового соку, що в свою чергу може викликати гастрит та інші шлунково-кишкові проблеми.
Одним з найнебезпечніших продуктів на сніданок є груші, завдяки своїй кислотності та високому вмісту оксалатів. Вони можуть бути особливо шкідливими для людей з проблемами з нирками, оскільки їх споживання може прискорити утворення ниркових каменів.