Які дороги ремонтують у Лозівській громаді

Які дороги ремонтують у Лозівській громаді

Новини

18.07.2023

Міський голова Сергій Зеленський провів нараду з комунальниками щодо стану ремонту доріг. Цьогоріч з бюджету громади виділили майже 7 мільйонів гривень для поточних робіт. У переліку – 38 об’єктів, 30 з них – вже виконали. Частину коштів вдалося заощадити. Станом на 17 липня освоїли майже 5 мільйонів гривень. Про це розповів начальник Управління житлово-комунального господарства та будівництва Микола Пономар.

Наразі КП «Еко-Сан» переходить до ремонту внутрішньо квартальних доріг. Шляховики роблять заїзд до 17 будинку на 2 мікрорайоні. Після цього працюватимуть за адресами: 2-19, 22, 4-2А, 2-40, 2-69, 3-28. У переліку також вулиця Танкістів та тротуар по Соборній.

За результатами виконання бюджету за І півріччя 2023 у Лозівській громаді планують виділити додаткові кошти на ремонт доріг. Зараз формують перелік об’єктів. Свої пропозиції надають депутати міської ради. Остаточний список та обсяг фінансування погоджуватимуть на сесії міської ради.

Голова громади попросив комунальників планувати роботи таким чином, щоб охопити максимальну кількість аварійних дворів та не забувати про старостинські округи. Про капітальні роботи зараз мова не йде, у зв’язку з обмеженим бюджетом воєнного часу. Шляховики переважно роблять так звані латочні ремонти.

«Я вас закликаю, робити ремонти там, де люди цього найбільше потребують.  Я розумію, що надійніше було б зробити один двір капітально. Утім це коштуватиме кілька мільйонів гривень. Ми зможемо допомогти більшій кількості людей.  Віримо у наших захисників та Перемогу. Повернемося до довоєнних бюджетів, тоді зможемо зробити більше. Зараз закриваємо найбільш гострі питання», – зазначив Сергій Зеленський.

Перелік доріг, що ремонтували протягом 2023 року:

вулиця Кооперативна

вулиця Паркова

вулиця Михайла Грушевського

вулиця Слобожанська

вулиця Соборна

вулиця Ярослава Мудрого

вулиця Машинобудівників

під’їзної дороги до стаціонарного відділення №2 Лозівського ТМО Машинобудівників, 29

вулиця Павлоградська

проспект Перемоги

бульвар Шевченка

вулиця Незламна

вулиця Мистецька

вулиця Федора Супруна

вулиця Моторного

вулиця 25-ї Січеславської бригади

вулиця Миру

вулиця Олександра Бричука

вулиця Маріупольська

вулиця Олега Куцина

вулиця Франка

вулиця Благовіщенська

вулиця Свободи

вулиця Транспортна

вулиця Володимира Сосюри

вулиця Шлях до Перемоги

вулиця Живописна (Катеринівка)

вулиця Покровська

Тротуари

вулиця Покровська

вулиця Павлоградська 

Джерело: Лозівська міська територіальна громада