У парку Перемоги облаштовують майданчик для наметового містечка

Проєкт реалізують у рамках співпраці з чеськими та польськими партнерами, які для його облаштування надали мобільні будиночки та намети. Для підведення комунікацій та проведення благоустрою з бюджету громади депутати виділи 1 мільйон гривень.

Наразі підрядна організація улаштувала піщану основу та приступила до укладання плит.

-Завдячуючи підтримці  міського голови Сергія Зеленського та депутатам міської ради ми підвели комунікації, для функціонування наметового містечка вони вкрай необхідні, наразі працюємо над улаштуванням майданчика, – говорить заступник Лозівського міського голови Денис Петренко. – Роботи плануємо виконати найближчими тижнями.

Наметове містечко використовуватимуть за потребами, у тому числі й для організації заходів для мешканців громади та внутрішньо-переміщених осіб.

Лозівська громада дякує за співпрацю та допомогу МЗС – посольству Чеської Республіки в Україні, зокрема, надзвичайному та повноважному Послу Чеської Республіки в Україні Радека Матула

А також Східному регіону Відокремленого підрозділу іноземної неурядової організації «Представництво «Сейв зе Чілдрен Інтернешнл в Україні» за надання для наметового містечка – печі-буржуйки, паливних брикетів, рулонів фольгованого утеплювача.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *