Лозівська громада та ХНУВС посилять співпрацю з правового виховання молоді та профорієнтаційної допомоги

Військово-патріотичне виховання молоді, довузівська підготовка, робота з талановитою молоддю, профорієнтаційна робота. Ці та інші напрямки співробітництва вписали у договорі про співпрацю між Харківським національним університетом внутрішніх справ та Лозівською міською територіальною громадою. Угоду підписали сьогодні, 26 вересня.

За дорученням ректора Харківського Національного університету внутрішніх справ Валерія Сокуренка, навчальний заклад представив Анатолій Клочко. Від Лозівської громади договір засвідчив міський голова Сергій Зеленський.

– Велика вдячність Харківському Національному університету внутрішніх справ, який готує професійних правоохоронців, у тому числі й для нашої громади, – зазначив Лозівський міський голова Сергій Зеленський. Багато випускників лозівських загальноосвітніх закладів присвячують своє життя захисту законних прав та інтересів громадян та боротьбі зі злочинністю й обирають для навчання саме ваш заклад.

Голова громади подякував за тривалу й тісну співпрацю та підтримку навчальних закладів громади – ректору Харківського Національного університету внутрішніх справ Валерію Сокуренку, а також член-кореспонденту Національної академії правових наук України, заслуженому юристу України, Почесному громадянину Лозівського району Сергію Гусарову.

Начальниця Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Урванцева наголосила, що профорієнтаційна робота серед старшокласників має свій позитивний результат. Після зустрічей з представниками університету, учні детально поінформовані про спеціальності, умови вступу й підготовку до нього.

У свою чергу Анатолій Клочко наголосив: «Ми впевнені, що наша подальша співпраця буде плідною та конструктивною. Університет має багато напрямків за якими може запропонувати навчання випускникам шкіл – слідчі, кібербезпека, карний розшук, превентивна діяльність, психологи.   Випускники нашого ВУЗу є прикладом виконання службових обов’язків та тих завдань, які нас ведуть до перемоги.»

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *