Жителям віддалених населених пунктів Лозівської громади «Доступні ліки» безоплатно доставить «Укрпошта»

Про це поінформувала Тетяна Деменко, директор Департаменту охорони здоров’я обласної адміністрації, під час засідання Ради Поважних громадян Харківської ОВА. Отримання ліків можливе за наявності  електронного рецепту сімейного лікаря, відзначила керівниця.

Представники Лозівської громади взяли участь в засіданні Ради в онлайн форматі. Громада дякує за підтримку населення громади, особливо людей похилого віку, начальнику Харківської обласної військової адміністрації Олегу Синєгубову, його заступниці Віті Ковальській та Департаменту охорони здоров’я ХОВА.

Як замовити ліки?

Переконайтеся, що ви маєте дійсний електронний рецепт. Якщо він виписаний понад 30 днів тому, зв’яжіться зі своїм лікарем для отримання повторного рецепта.

 Зателефонуйте до контакт-центру Укрпошти за номером 0 800 300 545 та слідуйте підказкам у голосовому меню для зв’язку з фахівцем.

 Назвіть оператору номер електронного рецепту (16 цифр) та додатково 4 цифри коду його погашення, виберіть препарат із запропонованих. Оформіть замовлення: назвіть контактні дані та адресу доставки.

 Далі сформоване замовлення буде надіслано клієнту до найближчого відділення за послугою “Укрпошта Експрес”.

 Щойно посилка буде готова до видачі, замовник отримує смс-повідомлення.

Щоб перевірити, чи правильно укомплектовано замовлення, можна оглянути посилку під час отримання.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *