Лозівська громада перевиконала бюджет на понад 15 млн грн

a252af9f 5aeb 489b b4a7 05d7259a8d19

За перше півріччя Лозівська міська територіальна громада отримала 353,5 млн грн доходів – це на 15,2 млн грн більше, ніж планували.

Майже 95% перевиконання забезпечили податки на доходи фізичних осіб та майно, зокрема, плата за землю. За ці кошти частково перекрили прихований дефіцит бюджету громади, що на початок року складав 27 млн грн. Депутати розподілили перевиконання на сесії 29 липня.

Понад 10 млн грн виділили на теплопостачання та електроенергію для закладів бюджетної сфери. Майже 3 млн грн спрямували на закупівлю ліків для пільговиків, ремонти медичних, освітніх, спортивних закладів та придбання обладнання. Більше 2 млн грн отримала сфера ЖКГ на ремонт доріг, зовнішнього освітлення, світлофорів та інше.

Зміни до бюджету оприлюднені на сайті Лозівської міської ради у проєктах рішень. Інформація про доходи та видатки громади щотижня оновлюється у розділі «Публічні фінанси». 

Загалом за результатами першого півріччя, 59% власних доходів громаді забезпечив податок на доходи фізичних осіб – майже 126 млн грн, податок на майно дав 22% надходжень або понад 48 млн грн, єдиний та акцизний податки – 15% або більше 34 млн грн. 

Найбільшу частку ПДФО сплачують бюджетні установи громади, Південня залізниця та Філія ПВРЗ, найбільшу частку плати за землю – Укрзалізниця, Управління каналу “Дніпро-Донбас” та ЛКМЗ.

Долучайтеся до нашого каналу в Telegram

–>

Джерело: Лозівська міська рада