Юнаків та дівчат із Буковини запрошують вступати до військових вишів

В Україні проводять відбір кандидатів до вищих військових навчальних закладів, військових навчальних підрозділів вищих навчальних закладів та до військових коледжів сержантського складу. Вступати запрошують і юнаків та дівчат із Буковини.

Про це повідомляє Чернівецький обласний ТЦК та СП, пише molbuk.ua

Навчання є безкоштовним, дає змогу одержати гарантоване працевлаштування, термін навчання зараховується як термін проходження військової служби.

Під час навчання курсанти одержують щомісячно грошове забезпечення, безкоштовно забезпечуються проживанням, триразовим харчуванням, обмундируванням та речовим майном.

Вимоги до абітурієнтів – повна загальна середня освіта, проходження зовнішнього незалежного оцінювання знань і вмінь вступників, оцінювання рівня фізичної підготовленості, проходження медичного огляду та психологічного обстеження.

До вступу запрошується молодь віком від 17 до 30 року, а також ті, кому 17 років виповнюється в рік зарахування на навчання, військовослужбовці.

Звертайтеся до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, де фахівці нададуть вичерпну інформацію про навчальні заклади та допоможуть зі вступом.


550