Після нічної атаки БпЛА в Росії спалахнули пожежі на нафтобазах і НПЗ

Мешканці Смоленська повідомили про щонайменше чотири вибухи

У ніч на середу, 24 квітня, Росію вчергове атакували невідомі безпілотники, внаслідок чого на території країни-окупанта зайнятися пожежі на об’єктах нафтопромисловості. За даними російської влади та пропагандистських каналів, пожежі зайнялись щонайменше на трьох підприємствах у Смолєнській області та Ліпецку.

Губернатор Смоленської області Васілій Анохін підтвердив влучання по двох нафтобазах «Роснєфті» у населених пунктах Ярцево і Раздорово Смоленської області. На цих базах зберігались 26 тис. м3 палива.

До слова, місцеві мешканці повідомили про пожежу на Смоленському нафтопереробному заводі, якій передували щонайменше чотири вибухи. На відео, опублікованих у соцмережах видно, як внаслідок влучання на підприємствах зайнялися масштабні пожежі, вогонь та чорний підіймається стовпом до неба. За словами росіян, на місця атак прибули рятувальники, які намагаються локалізувати полум’я.

Наслідки атаки дронів на НПЗ у Смоленській області

Крім того, росіяни повідомили про влучання у Ліпєцку. Там невідомий безпілотник також атакував Новоліпєцкій металургійний комбінат, внаслідок чого зайнялася пожежа. Зазначимо, Ліпецк розташований за приблизно 300 км від кордону з Україною, а Смолєнск – за 270 км.

Наслідки атаки дронів на нафтобазу у Смоленській області

Додамо, також невідомі безпілотники атакували Воронезьку область Росії. Окупанти заявили, що нібито всі БПЛА вдалося збити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *