Нецензурно лаявся та провокував патрульних поліцейських: у Харкові суд виніс вирок блогеру у вигляді двох років позбавлення волі

Патрульні зупинили автомобіль без номерного знаку. Пасажири авто викликали «допомогу». Чоловік, який під’їхав, провокував поліцейських, лаявся та плюнув в обличчя правоохоронцю, який був при виконанні своїх обов’язків.

4 грудня 2021 року патрульні поліцейські зупинили автомобіль «Mercedes» за порушення правил дорожнього руху, а саме за керування транспортним засобом без номерного знаку.

В автомобілі перебувала група осіб, які викликали друга відомого автоблогера з Дніпра на допомогу.

На місце події приїхав чоловік, який почав нецензурно висловлюватися в бік патрульних поліцейських, намагався їх розлютити і хотів спровокувати до застосування сили. Світив в обличчя прожектором та плюнув в обличчя поліцейському.

За даним фактом слідчим Харківського районного управління поліції № 1 відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування проводилось під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Харкова.

27 лютого 2024 року Київський районний суд міста Харкова виніс вирок 41-річному чоловіку у вигляді 2 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Харківської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *