На Харківщині поліція затримала чоловіка, який перебував у розшуку понад дев’ять років

Зловмисник переховувався від органів досудового розслідування з 2015 року. Його розшукували за вчинення хуліганства, нанесення середньої тяжкості тілесних ушкоджень та скоєння 5 крадіжок з домоволодінь. 

В період з липня по листопад 2011 року 35-річний чоловік за попередньою змовою зі своїми товаришами проник в житло мешканців міста Лозова. Звідти він викрав ювелірні прикраси, технічні пристрої та грошей. Потерпілим було завдано матеріальну шкоду на загальну суму близько 200 тисяч гривень.

27 березня працівники сектору кримінальної поліції Лозівського районного відділу поліції спільно з працівниками Лозівської окружної прокуратури за силової підтримки батальйону поліції особливого призначення затримали розшукуваного в одному з приватних будинків на території міста Лозова.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 296 (хуліганство), ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) та ч. 3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. На даний час вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Харківської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *