1195 повідомлень про правопорушення та події отримали працівники поліції Харківщини упродовж минулої доби

               

Всі
звернення оперативно опрацьовані.
Більшість з них – щодо фактів привласнення
чужого майна, хуліганств, незаконного
обігу наркоречовин та інші. 

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставляються для перевірки підозрілі громадяни.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 2880 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території працівники поліції викрили громадянина у незаконному обігу наркотиків. У порушника вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 11 дорожньо-транспортних пригод, в яких дві особи загинули, 5 громадян отримали травми.

14 квітня в селі Маяк Богодухівського району 40-річний водій мотоцикла не впорався з керуванням та зіштовхнувся з деревом. Внаслідок ДТП чоловік та його 19-річний пасажир від отриманих травм загинули на місці події. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Працівники поліції викрили 7 водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп’яніння.

Про будь-які злочини або події можна цілодобово повідомляти на «гарячу» лінію «102», до чергової частини Головного управління Національної поліції в Харківській області за телефоном 0503022044 або через чат-бот @Kharkiv102_bot.

Відділ
комунікації поліції Харківської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *