Олег Синєгубов взяв участь у нараді щодо підготовки регіонів до опалювального сезону, відновлення інфраструктури та залучення інвестицій

Захід відбувся за участі Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, Віцепрем’єр-міністра з відновлення України Олексія Кулеби, заступника керівника ОПУ Віктора Микити та начальників ОВА.

Внаслідок бойових дій у Харківській області пошкоджено 311 об’єктів теплопостачання та 141 об’єкт водопостачання. Попри щоденні обстріли фахівці продовжують працювати над їх відновленням. 

«Об’єкти соціальної сфери, житловий фонд, теплове та водопровідно-каналізаційне господарство області приведені у готовність. Працюємо над децентралізацією опалення. Тож продовжуємо забезпечувати та встановлювати когенераційні установки, отримали більше тисячі потужних генераторів для підприємств. Посилено комунікуємо з бізнесом та громадами для оперативного реагування на критичні ситуації. Будемо робити все можливе, щоб пройти цю зиму з найменшими ризиками», – сказав Олег Синєгубов. 

Також цього року в Україні розпочалось формування Єдиного портфеля публічних інвестиційних проектів, додав начальник Харківської ОВА. 

«Стратегічна інвестиційна рада, створена за участю міжнародних партнерів, відбиратиме найпріоритетніші проекти, які пропонуватиме місцева влада. Спільно з громадами працюватимемо над тим, щоб залучати громади до розробки пропозицій та подання заявок», – зазначив Олег Синєгубов. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *