На Харківщині поліція проводить заходи з дітьми у рамках “Тижня протидії булінгу та безпечної поведінки в Інтернеті”

Ювенальні поліцейські Харківського районного управління поліції № 1 Головного управління Національної поліції в Харківській області зустрілися із дітлахами, які навчаються в метрошколі.

Правоохоронці навчали учнів орієнтуватися у віртуальному просторі, фільтрувати великі потоки інформації та надали поради, як отримувати з мережі лише корисну та безпечну інформацію.

Під час зустрічі учні дізнались про основні загрози, які можуть траплятися в онлайн-просторі, зокрема у соціальних мережах, де діти зараз проводять велику кількість часу. Особливу увагу ювенальні поліцейські приділили явищу кібербулінгу та як від нього захиститися, надали  корисні поради, що робити якщо дитина стала жертвою кібербулінгу.

Наприкінці зустрічі школярі разом із поліцейськими підсумували, що Інтернет дає нескінченну кількість інформації для навчання та набуття певних знань, але завжди треба бути пильними та дотримуватись правил безпечної поведінки в мережі.

Для закріплення набутих навичок діти отримали яскраві наліпки та пізнавальні книжки із порадами щодо протидії булінгу та кібербулінгу.

Відділ комунікації поліції Харківської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *