У Лозовій шахраї вимагають гроші, представляючись міліцією +vd

 

Міліція попереджає: лозівчан знову турбують телефонні шахраї. У мешканки Панютиного так виманили 5,5 тисяч гривень.

Міліція попереджає: лозівчан знову турбують телефонні шахраї. 26 лютого мешканці Панютиного зателефонував невідомий, назвався працівником міліції і сказав, що син жінки затриманий за крадіжку. Щоб залагодити справу, чоловік вимагав гроші. Покласти слухавку він жінці не давав.

Розмова з погрозами тривала близько години, за цей час постраждала перевела на банківську карту злочинця 5 тисяч гривень і ще на 500 поповнила його рахунок.

Після того, як телефонна розмова завершилася, жінка зателефонувала синові і з’ясувала, що він знаходиться у себе вдома і ні в яку халепу не потрапляв.

Лозівський міськвідділ міліції прохає мешканців міста не довіряти подібним дзвінкам. За словами помічника начальника міськвідділу зі зв’язків з громадськістю Тетяни Носової, якщо хтось повідомив вам про те, що вашу близьку людину затримала міліція, цей факт треба перевірити особисто у міській або лінійній міліції. Можна також зателефонувати на 102 або 2-27-13 – це телефони чергової частини Лозівського міськвідділу МВС.

Валерія Гецко

 

{flv}28_02_12_telefonshahrai{/flv}